Sala Mureri & Kakel Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

969646-1814 är organisationsnummer för bolaget Sala Mureri & Kakel Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sala Mureri & Kakel Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sala som är den kommunen som Sala Mureri & Kakel Kommanditbolag finns i.

Sala Mureri & Kakel Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1997-12-18 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sala Mureri & Kakel Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Sala Mureri & Kakel Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Sala Mureri & Kakel Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Sala Mureri & Kakel Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0224-14270 eller genom brev på följande adress:
Bergslagsg. 1, 733 31, Sala

Mureri och kakelsättning, försäljning av byggmaterial, kaminer, kakelugnar och verktyg. Uthyrning av maskiner, verktyg samt utbildningsverksamhet i byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Sala Mureri & Kakel Kommanditbolag och det är Kihlström, Bo Ture som är född 1947 och har titeln Komplementär, Holmér, Lena Charlotta som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare,