Ag International Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Ag International Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Ag International Handelsbolag finns. I Sala så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Ag International Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Ag International Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ag International Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hemdalsv. 7, 733 93, Sala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Ag International Handelsbolag har idag 969648-5698 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Kenneth Gustafsson. är den som för stunden ansvarar för Ag International Handelsbolag

Kvalitetsbedömningar inom handelns område samt presentation av kvalitetscertifierande butiker och därmed förenlig verksamhet. konsulttjänster inom marknadsföring och försäljning.

I Ag International Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustavsson, Stig Gunnar Kenneth som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Olausson, Hans Lennart som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .