Sala Ångbageri Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sala och Sala Ångbageri Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sala Ångbageri Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Sala Ångbageri Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Sala Ångbageri Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-05-24. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sala Ångbageri Handelsbolag ska trivas.

Sala Ångbageri Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bageri, café, bröd såsom matbröd, kaffebröd och smörgåsar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sala Ångbageri Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Sala Ångbageri Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Sala Ångbageri Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-10197.

Firman tecknas av bolagsmännen va för sig..

De som är på något sätt har med Sala Ångbageri Handelsbolag är Eskridge, Gertrud Anita som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Österberg, Eva Kristina som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Sala Ångbageri Handelsbolag har 969669-3770 som sitt organisationsnummer.