BRC Entertainment Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sala och BRC Entertainment Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och BRC Entertainment Handelsbolag är ett av dem. Statusen för BRC Entertainment Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

BRC Entertainment Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-03-21. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där bolaget finns i jobbar för att bolag som BRC Entertainment Handelsbolag ska trivas.

BRC Entertainment Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-09. I Sala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Musikverksamhet, uppträdande, CD försäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BRC Entertainment Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-09.

Idag är BRC Entertainment Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med BRC Entertainment Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-10968.

Firman tecknas av Sven Olof Sköllermark ensam..

De som är på något sätt har med BRC Entertainment Handelsbolag är Park, Anders Torbjörn som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Lars-Eric som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Samuelsson, Johnny Daniel som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Sköllermark, Sven Olof som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

BRC Entertainment Handelsbolag har 969684-6113 som sitt organisationsnummer.