Hardenborg Webbnet Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Kommanditbolag som heter Hardenborg Webbnet Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hardenborg Webbnet Kommanditbolag i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hardenborg Webbnet Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-08 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 2003-09-19 så har Hardenborg Webbnet Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2005-09-08 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hardenborg Webbnet Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med Hardenborg Webbnet Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Grällsta 177, 733 94, Sala. Vi ni istället prata med Hardenborg Webbnet Kommanditbolag så kan ni göra det på 0224-24035.

Datakommunikation genom Internettjänster för förstag, privatpersoner mm. Tillverkning av hemsidor. Webbhotell. Företagsabonnemang. Musik, video, film och mediaproduktion. Ljus- och ljudproduktion. Inernettidning och nyheter. Köpa och sälja produkter åt allmänheten genom Internetsamtal som betalas av kunden, även direktförsäljning genom postorder av olika slag av produkter samt sälja reklam och produkter genom mässor. Internetkafe och caterin med försäljning av kaffe, bröd, sallad samt kvartersbutik med försäljning av livsmedel, öl, tidningar, spel och tobak.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Furegård Hardenborg, Jane S Gunilla som är född 1944 och har titeln Komplementär, Hardenborg, Hans Arne som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas ensam av -komplementären .

Hardenborg Webbnet Kommanditbolag har 969696-1888 som sitt organisationsnummer.