Frisco Liars i Sala Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sala och Frisco Liars i Sala Kommanditbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Frisco Liars i Sala Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Frisco Liars i Sala Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Frisco Liars i Sala Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-08-21. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Frisco Liars i Sala Kommanditbolag ska trivas.

Frisco Liars i Sala Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Framförande av levande musik. Uthyrning av musikinstrument och ljudanläggningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frisco Liars i Sala Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15.

Idag är Frisco Liars i Sala Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Frisco Liars i Sala Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas gemensamt av -komplementärerna.

De som är på något sätt har med Frisco Liars i Sala Kommanditbolag är Engebretzen, Pär Johan som är född 1984 och har titeln Komplementär, Goren, Tom som är född 1984 och har titeln Komplementär, Göthberg, Christopher Valdemar som är född 1984 och har titeln Komplementär, Tonér, Adam Oscar Mikael som är född 1985 och har titeln Komplementär, Salomonsson, Anders Johan som är född 1985 och har titeln Kommanditdelägare, .

Frisco Liars i Sala Kommanditbolag har 969718-4316 som sitt organisationsnummer.