Henrik & Peter Maskin & Lyft Handelsbolag

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Handelsbolag som heter Henrik & Peter Maskin & Lyft Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Henrik & Peter Maskin & Lyft Handelsbolag i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Henrik & Peter Maskin & Lyft Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-06-29 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2006-06-21 så har Henrik & Peter Maskin & Lyft Handelsbolag varit registrerat och sedan 2006-08-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Henrik & Peter Maskin & Lyft Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med Henrik & Peter Maskin & Lyft Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Rensmur 108, 733 97, Sala. Vi ni istället prata med Henrik & Peter Maskin & Lyft Handelsbolag så kan ni göra det på .

Bedriva entreprenadverksamhet inom bygg och anläggning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Norling, Jan Peter som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Rosenlund, Karl Henrik som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Henrik & Peter Maskin & Lyft Handelsbolag har 969719-8845 som sitt organisationsnummer.