Silverstadens Ekonomi & Redovisning Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Silverstadens Ekonomi & Redovisning Handelsbolag är ett företag som finns i Sala. I Silverstadens Ekonomi & Redovisning Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindahl, Annika Kristina som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Söderqvist, Barbro Karina Kristina som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Silverstadens Ekonomi & Redovisning Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Silverstadens Ekonomi & Redovisning Handelsbolag på telefon 073-6733115.

Företagskonsultverksamhet, bokföring och redovisning

Idag är Silverstadens Ekonomi & Redovisning Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Silverstadens Ekonomi & Redovisning Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Silverstadens Ekonomi & Redovisning Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-27 och Silverstadens Ekonomi & Redovisning Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Silverstadens Ekonomi & Redovisning Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Silverstadens Ekonomi & Redovisning Handelsbolag har 969728-9743 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.