Myrbergs Grus Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Myrbergs Grus Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som Myrbergs Grus Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Myrbergs Grus Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1969-01-08. Men sedan 1980-01-01 så har Myrbergs Grus Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lånsta, 733 94, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Myrbergs Grus Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0224-24077.

Sala arbetar för att bolag som Myrbergs Grus Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Myrbergs Grus Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Försäljning av sand och grus.

Firmatecknare för Myrbergs Grus Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Staffan Myrberg ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Myrbergs Grus Handelsbolag och det är följande personer, Myrberg, Anna Ingegärd som är född 1928 och har titeln Bolagsman, Myrberg, Carl Tage Mikael som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Myrberg, Elsa Sofia som är född 1931 och har titeln Bolagsman, Myrberg, Erik Staffan som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Myrberg, Gustav Lennart som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Myrberg, Tommy Lennart som är född 1971 och har titeln Bolagsman.

Organisationsnummer för Myrbergs Grus Handelsbolag är 979500-3715.