Hj Norströms Eftr Anna-Greta Norström-Karlsson

Västmanlands län

Information

Hj Norströms Eftr Anna-Greta Norström-Karlsson är ett av många företag som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som Hj Norströms Eftr Anna-Greta Norström-Karlsson finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hj Norströms Eftr Anna-Greta Norström-Karlsson är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hj Norströms Eftr Anna-Greta Norström-Karlsson som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1974-07-04. Men sedan 1996-01-01 så har Hj Norströms Eftr Anna-Greta Norström-Karlsson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hj Norströms Eftr Anna-Greta Norström-Karlsson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sala arbetar för att företag som Hj Norströms Eftr Anna-Greta Norström-Karlsson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hj Norströms Eftr Anna-Greta Norström-Karlsson. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Lanthandel.

Firmatecknare för Hj Norströms Eftr Anna-Greta Norström-Karlsson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hj Norströms Eftr Anna-Greta Norström-Karlsson och det är följande personer, Norström-Karlsson, Anna Margareta som är född 1929 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Hj Norströms Eftr Anna-Greta Norström-Karlsson är 290208-XXXX.