Foldefors vindkraft

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och Foldefors vindkraft är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Foldefors vindkraft är ett av dem. Statusen för Foldefors vindkraft är att Bolaget är aktivt.

Foldefors vindkraft är ett Enskild firma och skapades 2002-04-17. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Foldefors vindkraft ska trivas.

Foldefors vindkraft är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av vindkraft från eget kraftverk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Foldefors vindkraft är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02.

Idag är Foldefors vindkraft och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Foldefors vindkraft så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-23056.

.

De som är på något sätt har med Foldefors vindkraft är Foldefors, Ernst Gunnar som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Foldefors vindkraft har 361115-XXXX som sitt organisationsnummer.