Georg Bernald Consulting

Västmanlands län

Information

Georg Bernald Consulting är en verksamhet som finns i Sala. I Georg Bernald Consulting finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bernald, Georg som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Georg Bernald Consulting så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Georg Bernald Consulting på telefon 0224-25189.

Konsult och utbildning gällade kvalitetssäkring av material och produkter främst inom metall- och gjuteri industrin. Processäkring för optimal kvalitet och kostnadseffektivitet i produktionsprocesser inom metall och gjuteri industrin. Kapacitetsbedömning, dvs analys av kundens maskinella, materiella och mänskliga kapacitet för den aktuella verksamheten. Researrangör och reseledare.

Idag är Georg Bernald Consulting av bolagstypen Enskild firma.

Georg Bernald Consulting är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Georg Bernald Consulting innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-12-04 och Georg Bernald Consulting är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-12-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Georg Bernald Consulting så är det följande:

Georg Bernald Consulting har 370813-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.