Larsewans Ljud & Bild Lars Wäfors

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och Larsewans Ljud & Bild Lars Wäfors är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Larsewans Ljud & Bild Lars Wäfors är ett av dem. Statusen för Larsewans Ljud & Bild Lars Wäfors är att Bolaget är aktivt.

Larsewans Ljud & Bild Lars Wäfors är ett Enskild firma och skapades 1989-07-03. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Larsewans Ljud & Bild Lars Wäfors ska trivas.

I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning, installation och uthyrning av ljudanläggningar. försäljning av hemelektronik, försäljning och uthyrning av videoutrustning. försäljning och läggning av golvmaterial.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Larsewans Ljud & Bild Lars Wäfors inte är momsregistrerat.

Idag är Larsewans Ljud & Bild Lars Wäfors och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Larsewans Ljud & Bild Lars Wäfors så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Larsewans Ljud & Bild Lars Wäfors är Väfors, LARS Evan som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Larsewans Ljud & Bild Lars Wäfors har 380605-XXXX som sitt organisationsnummer.