Sala-Heby Bouppteckningsbyrå, Anne-Marie Ljungkvist

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och Sala-Heby Bouppteckningsbyrå, Anne-Marie Ljungkvist är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sala-Heby Bouppteckningsbyrå, Anne-Marie Ljungkvist är ett av dem. Statusen för Sala-Heby Bouppteckningsbyrå, Anne-Marie Ljungkvist är att Bolaget är aktivt.

Sala-Heby Bouppteckningsbyrå, Anne-Marie Ljungkvist är ett Enskild firma och skapades 1990-09-05. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sala-Heby Bouppteckningsbyrå, Anne-Marie Ljungkvist ska trivas.

I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Upprättade av bouppteckningar, arvskiften, testamenten och liknande juridiska handlingar samt skrivbyrå- och deklarationsverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sala-Heby Bouppteckningsbyrå, Anne-Marie Ljungkvist inte är momsregistrerat.

Idag är Sala-Heby Bouppteckningsbyrå, Anne-Marie Ljungkvist och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Sala-Heby Bouppteckningsbyrå, Anne-Marie Ljungkvist så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-17087.

.

De som är på något sätt har med Sala-Heby Bouppteckningsbyrå, Anne-Marie Ljungkvist är Ljungqvist, Haldis ANN-MARI som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sala-Heby Bouppteckningsbyrå, Anne-Marie Ljungkvist har 380916-XXXX som sitt organisationsnummer.