Norlings Ingjutnings Produkter

Västmanlands län

Information

Norlings Ingjutnings Produkter hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Norlings Ingjutnings Produkter finns. I Sala så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Norlings Ingjutnings Produkter tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Norlings Ingjutnings Produkter har haft sedan 2001-01-29. Norlings Ingjutnings Produkter har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Norlings Ingjutnings Produkter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0224-20181.

Sala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Norlings Ingjutnings Produkter har idag 400408-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Norlings Ingjutnings Produkter

Sälja kompletta lösningar beträffande ingjutnings- och monteringsgods till prefab-, betong-, bygg- och anläggningsbranschen. Konsultuppdrag inom ovan nämnda område.

I Norlings Ingjutnings Produkter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norling, Bo Kjellvar som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .