P-Å Cedervångs Byggtjänst

Västmanlands län

Information

400423-XXXX är organisationsnummer för bolaget P-Å Cedervångs Byggtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P-Å Cedervångs Byggtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som P-Å Cedervångs Byggtjänst finns i.

P-Å Cedervångs Byggtjänst har varit registrerat sedan 1985-11-22 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för P-Å Cedervångs Byggtjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

P-Å Cedervångs Byggtjänst är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för P-Å Cedervångs Byggtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med P-Å Cedervångs Byggtjänst så kan ni göra det på telefon genom 0224-20339 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P-Å Cedervångs Byggtjänst och det är Cedervång, Per Åke Vilhelm som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,