Inkus Kennel

Västmanlands län

Information

410823-XXXX är organisationsnummer för företaget Inkus Kennel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inkus Kennel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Inkus Kennel finns i.

Inkus Kennel har varit registrerat sedan 1986-06-23 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Inkus Kennel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-07.

Inkus Kennel är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Inkus Kennel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Inkus Kennel så kan ni göra det på telefon genom 0224-32019 eller genom brev på följande adress:

Uppfödning av hundar.

Det finns olika personer som har en koppling med Inkus Kennel och det är Kusting, Inger Margot Kristina som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,