Hasses Revisionsbyrå i Sala

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och Hasses Revisionsbyrå i Sala är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hasses Revisionsbyrå i Sala är ett av dem. Statusen för Hasses Revisionsbyrå i Sala är att Bolaget är aktivt.

Hasses Revisionsbyrå i Sala är ett Enskild firma och skapades 1995-02-01. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hasses Revisionsbyrå i Sala ska trivas.

Hasses Revisionsbyrå i Sala är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Revisions- och redovisningsverksamhet, skatterådgivning och ekonomiska konsultationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hasses Revisionsbyrå i Sala är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Hasses Revisionsbyrå i Sala och det finns flera bolag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Hasses Revisionsbyrå i Sala så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-86789.

.

De som är på något sätt har med Hasses Revisionsbyrå i Sala är Johansson, Bertil Hans Olov som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hasses Revisionsbyrå i Sala har 420129-XXXX som sitt organisationsnummer.