Hans Gustavsson Radio & TV service

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och Hans Gustavsson Radio & TV service är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hans Gustavsson Radio & TV service är ett av dem. Statusen för Hans Gustavsson Radio & TV service är att Bolaget är aktivt.

Hans Gustavsson Radio & TV service är ett Enskild firma och skapades 1983-10-05. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hans Gustavsson Radio & TV service ska trivas.

Hans Gustavsson Radio & TV service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Rep av radio och TV. Montering av antenner och elektronik. Försäljning av elektroniska apparater och tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hans Gustavsson Radio & TV service är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Hans Gustavsson Radio & TV service och det finns flera bolag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Hans Gustavsson Radio & TV service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59255602.

.

De som är på något sätt har med Hans Gustavsson Radio & TV service är Gustafsson, Hans Lennart som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hans Gustavsson Radio & TV service har 420308-XXXX som sitt organisationsnummer.