B Olsson Bygg o Inredningssnickeri

Västmanlands län

Information

B Olsson Bygg o Inredningssnickeri är en verksamhet som finns i Sala. I B Olsson Bygg o Inredningssnickeri finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Bror Bertil som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med B Olsson Bygg o Inredningssnickeri så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå B Olsson Bygg o Inredningssnickeri på telefon 0224-25135.

Nybyggnad, reparation och inredningar.

Idag är B Olsson Bygg o Inredningssnickeri av bolagstypen Enskild firma.

B Olsson Bygg o Inredningssnickeri är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

B Olsson Bygg o Inredningssnickeri innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och B Olsson Bygg o Inredningssnickeri är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B Olsson Bygg o Inredningssnickeri så är det följande:

B Olsson Bygg o Inredningssnickeri har 421005-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.