Bo Jakobsson Mekaniska

Västmanlands län

Information

430705-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bo Jakobsson Mekaniska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Jakobsson Mekaniska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Bo Jakobsson Mekaniska finns i.

Bo Jakobsson Mekaniska har varit registrerat sedan 2007-01-22 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Jakobsson Mekaniska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Bo Jakobsson Mekaniska är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Bo Jakobsson Mekaniska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bo Jakobsson Mekaniska så kan ni göra det på telefon genom 0224-19797 eller genom brev på följande adress:

Mekanisk verkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Jakobsson Mekaniska och det är Jakobsson, Bo Erik Östen som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,