Transport och Flyttkonsult

Västmanlands län

Information

Transport och Flyttkonsult hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Transport och Flyttkonsult finns. I Sala så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Transport och Flyttkonsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Transport och Flyttkonsult har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Transport och Flyttkonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-22291.

Sala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Transport och Flyttkonsult har idag 430812-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Transport och Flyttkonsult

Konsultativ verksamhet inom entreprenad- och transportnäringen samt uthyrning av där tillhörande redskap och fordon

I Transport och Flyttkonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Kenth Axel som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .