Butiken på Gården 151 Konsthantverk och Gårdsprodukter

Västmanlands län

Information

Butiken på Gården 151 Konsthantverk och Gårdsprodukter hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Butiken på Gården 151 Konsthantverk och Gårdsprodukter finns. I Sala så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Butiken på Gården 151 Konsthantverk och Gårdsprodukter tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Butiken på Gården 151 Konsthantverk och Gårdsprodukter har haft sedan 2005-12-08. Butiken på Gården 151 Konsthantverk och Gårdsprodukter har funnits sedan och 2005-12-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Butiken på Gården 151 Konsthantverk och Gårdsprodukter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Butiken på Gården 151 Konsthantverk och Gårdsprodukter har idag 441130-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Butiken på Gården 151 Konsthantverk och Gårdsprodukter

Produktion och försäljning av konsthantverk och inom jordbruket produkter som t ex ägg, mjölk, skinn, ull, garn och därmed förenlig verksamhet.

I Butiken på Gården 151 Konsthantverk och Gårdsprodukter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Scheutz, Bobo som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .