Skafferiet Kiosk & Grill

Västmanlands län

Information

460930-XXXX är organisationsnummer för bolaget Skafferiet Kiosk & Grill. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skafferiet Kiosk & Grill är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Skafferiet Kiosk & Grill finns i.

Skafferiet Kiosk & Grill har varit registrerat sedan 1982-07-26 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skafferiet Kiosk & Grill så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Skafferiet Kiosk & Grill är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Skafferiet Kiosk & Grill är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skafferiet Kiosk & Grill så kan ni göra det på telefon genom 0224-741244 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av tobak och tidningar, frukt och konfektyr. Gatuköksförsäljning samt begränsat dagligvarusortiment.

Det finns olika personer som har en koppling med Skafferiet Kiosk & Grill och det är Lindberg, Eric CHRISTER som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,