Ljuspunkten - Helheten

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och Ljuspunkten - Helheten är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ljuspunkten - Helheten är ett av dem. Statusen för Ljuspunkten - Helheten är att Bolaget är aktivt.

Ljuspunkten - Helheten är ett Enskild firma och skapades 1998-03-09. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ljuspunkten - Helheten ska trivas.

Ljuspunkten - Helheten är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Behandlingsarbete, psykoterapi och rehabilitering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ljuspunkten - Helheten är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Ljuspunkten - Helheten och det finns flera bolag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Ljuspunkten - Helheten så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0480-493661.

.

De som är på något sätt har med Ljuspunkten - Helheten är Lindström, Marita Ester som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ljuspunkten - Helheten har 461026-XXXX som sitt organisationsnummer.