KENTAUER, friskvård för häst & människa

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Enskild firma som heter KENTAUER, friskvård för häst & människa. Det finns flera företag som liknar KENTAUER, friskvård för häst & människa i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

KENTAUER, friskvård för häst & människa är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-19 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1999-10-14 så har KENTAUER, friskvård för häst & människa varit registrerat och sedan 2000-07-19 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är KENTAUER, friskvård för häst & människa och det finns fler företag som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med KENTAUER, friskvård för häst & människa så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med KENTAUER, friskvård för häst & människa så kan ni göra det på 0224-21100.

I första hand försäljning av Ishavsalger( därav namnförslaget) som kosttillskott, samt andra alg produkter till häst & människa (lite till hund och katt) även viss återförsäljning av örter och naturmedel samt massage & magnetterapi behandling till häst & människa m.m. & föreläsningar om friskvård för dessa. Träningsprogram, kostråd & hårmineralanalys.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Thörnvall, Evama Margareta som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

KENTAUER, friskvård för häst & människa har 490225-XXXX som sitt organisationsnummer.