Fastighetsfirma Roger Axelsson

Västmanlands län

Information

510121-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fastighetsfirma Roger Axelsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsfirma Roger Axelsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Fastighetsfirma Roger Axelsson finns i.

Fastighetsfirma Roger Axelsson har varit registrerat sedan 1983-09-08 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsfirma Roger Axelsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fastighetsfirma Roger Axelsson är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Fastighetsfirma Roger Axelsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsfirma Roger Axelsson så kan ni göra det på telefon genom 018-253550 eller genom brev på följande adress:

Förmedling av fastigheter, bostadsrätter, rörelser

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsfirma Roger Axelsson och det är Axelsson, Algot Roger som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,