Fernströms Cykel & Sport

Västmanlands län

Information

521215-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fernströms Cykel & Sport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fernströms Cykel & Sport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Fernströms Cykel & Sport finns i.

Fernströms Cykel & Sport har varit registrerat sedan 1989-01-01 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fernströms Cykel & Sport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Fernströms Cykel & Sport är och det finns flera verksamheter i Sala som också är .

Firmatecknare för Fernströms Cykel & Sport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fernströms Cykel & Sport så kan ni göra det på telefon genom 0224-10167 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av cyklar, sport- och fritidsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Fernströms Cykel & Sport och det är Fernström, Bror Carl OVE som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,