Vrenninge perennodling

Västmanlands län

Information

540117-XXXX är organisationsnummer för företaget Vrenninge perennodling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vrenninge perennodling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Vrenninge perennodling finns i.

Vrenninge perennodling har varit registrerat sedan 1998-05-29 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vrenninge perennodling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Vrenninge perennodling är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Vrenninge perennodling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vrenninge perennodling så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Odling, försäljning i parti och distribution av trädgårdsväxter.

Det finns olika personer som har en koppling med Vrenninge perennodling och det är Eriksson, Runar Christer som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,