T. Jarlebo Måleri & Servise

Västmanlands län

Information

540828-XXXX är organisationsnummer för bolaget T. Jarlebo Måleri & Servise. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T. Jarlebo Måleri & Servise är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som T. Jarlebo Måleri & Servise finns i.

T. Jarlebo Måleri & Servise har varit registrerat sedan 1985-11-08 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för T. Jarlebo Måleri & Servise så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

T. Jarlebo Måleri & Servise är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för T. Jarlebo Måleri & Servise är följande:

Vill ni komma i kontakt med T. Jarlebo Måleri & Servise så kan ni göra det på telefon genom 0224-37177 eller genom brev på följande adress:

Målning, reparation av bilar, blästring, takarbeten, biodling, mindre snickeriarbeten, även fällning av träd i trädgårdar.

Det finns olika personer som har en koppling med T. Jarlebo Måleri & Servise och det är Jarlebo, Erik Olof TORBJÖRN som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,