M.Söderqvist Mekanik Konsult

Västmanlands län

Information

541105-XXXX är organisationsnummer för bolaget M.Söderqvist Mekanik Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M.Söderqvist Mekanik Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som M.Söderqvist Mekanik Konsult finns i.

M.Söderqvist Mekanik Konsult har varit registrerat sedan 2006-04-06 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för M.Söderqvist Mekanik Konsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

M.Söderqvist Mekanik Konsult är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för M.Söderqvist Mekanik Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med M.Söderqvist Mekanik Konsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsult inom Mekanisk konstruktion och Anläggningskonstruktion.

Det finns olika personer som har en koppling med M.Söderqvist Mekanik Konsult och det är Söderqvist, Sven Magnus som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,