K.E. Paint Line

Västmanlands län

Information

541127-XXXX är organisationsnummer för bolaget K.E. Paint Line. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K.E. Paint Line är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som K.E. Paint Line finns i.

K.E. Paint Line har varit registrerat sedan 1989-05-26 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för K.E. Paint Line så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-01.

K.E. Paint Line är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för K.E. Paint Line är följande:

Vill ni komma i kontakt med K.E. Paint Line så kan ni göra det på telefon genom 0224-21307 eller genom brev på följande adress:

Måleriarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med K.E. Paint Line och det är Enström, Karl KAJ-Peter som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,