Perssons Hästkrafter

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och Perssons Hästkrafter är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Perssons Hästkrafter är ett av dem. Statusen för Perssons Hästkrafter är att Bolaget är aktivt.

Perssons Hästkrafter är ett Enskild firma och skapades 2003-05-19. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där företaget finns i jobbar för att företag som Perssons Hästkrafter ska trivas.

Perssons Hästkrafter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Körning med häst i skogen, på bröllop och liknande, Tillverkning och försäljning av redskap för häst och arbete med entreprenadmaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Perssons Hästkrafter är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Perssons Hästkrafter och det finns flera företag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Perssons Hästkrafter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-82005.

.

De som är på något sätt har med Perssons Hästkrafter är Persson, Stig Arne som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Perssons Hästkrafter har 550224-XXXX som sitt organisationsnummer.