JPNaturVård

Västmanlands län

Information

550527-XXXX är organisationsnummer för bolaget JPNaturVård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JPNaturVård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som JPNaturVård finns i.

JPNaturVård har varit registrerat sedan 2008-01-14 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för JPNaturVård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

JPNaturVård är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för JPNaturVård är följande:

Vill ni komma i kontakt med JPNaturVård så kan ni göra det på telefon genom 070-6252391 eller genom brev på följande adress:

Naturvård och skogsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med JPNaturVård och det är Persson, Jerry Gunnar som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,