Plus One Coaching

Västmanlands län

Information

550630-XXXX är organisationsnummer för företaget Plus One Coaching. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Plus One Coaching är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Plus One Coaching finns i.

Plus One Coaching har varit registrerat sedan 2007-12-28 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Plus One Coaching så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Plus One Coaching är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Plus One Coaching är följande:

Vill ni komma i kontakt med Plus One Coaching så kan ni göra det på telefon genom 070-2212644 eller genom brev på följande adress:

Företaget ska bedriva coaching inkom personlig utveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Plus One Coaching och det är Karlsson, Anne Ingrid Carina som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,