Svea Åkarna Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva transportverksamhet av lantmannaprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svea Åkarna Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Svea Åkarna Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 1916-06-02 så skapades Svea Åkarna Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Svea Åkarna Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556013-3786 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sala.

Just nu är Svea Åkarna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Svea Åkarna Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-132088 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svea Åkarna Aktiebolag är Andersson, Carl Staffan som är född 1945 och har titeln VD, Andersson, Carl Staffan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Morger, Hannes Clemens som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bror Erik Arne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .