Twins Textil Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget ska idka handelsrörelse avseende konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Twins Textil Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Twins Textil Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 1924-11-12 så skapades Twins Textil Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Twins Textil Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Twins Textil Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

556023-4634 är organisationsnummret för företaget som finns i Sala.

Just nu är Twins Textil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Twins Textil Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0224-10642 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Twins Textil Aktiebolag är Karlsson, Anna Birgitta Veronica som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Monica Signe Birgitta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, David Sten-Olov som är född 1938 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisor, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.