Mälby Grusaktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Mälby Grusaktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mälby Grusaktiebolag är ett av dem. Statusen för Mälby Grusaktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mälby Grusaktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1954-08-04. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mälby Grusaktiebolag ska trivas.

Mälby Grusaktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka förädling och försäljning av grus och sand samt produkter därav, utvecklingsverksamhet och förädling av vegetabiliska produkter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mälby Grusaktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Mälby Grusaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Mälby Grusaktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-70170.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Mälby Grusaktiebolag är Lövedal, Karin Elisabet som är född 1972 och har titeln VD, Lövedal, Karin Elisabet som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Reuterhäll, Kerstin Margareta som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lövedal, Bo Viktor som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövedal, Barbro Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln RevisorGävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Mälby Grusaktiebolag har 556059-8087 som sitt organisationsnummer.