Elinstallationer i Sala Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall idka elektriska installationsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elinstallationer i Sala Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Elinstallationer i Sala Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 1960-12-21 så skapades Elinstallationer i Sala Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Elinstallationer i Sala Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Elinstallationer i Sala Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556075-7964 är organisationsnummret för företaget som finns i Sala.

Just nu är Elinstallationer i Sala Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Elinstallationer i Sala Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0224-57742 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elinstallationer i Sala Aktiebolag är Fors, Harry Ragnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Fors, Inga-Britt som är född 1944 och har titeln Suppleant, Rudenäs, Tore Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Lennart Rudenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .