Wallins Skor Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall saluföra skor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wallins Skor Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Wallins Skor Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 1961-05-06 så skapades Wallins Skor Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Wallins Skor Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Wallins Skor Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556078-4778 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sala.

Just nu är Wallins Skor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Wallins Skor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0224-10154 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Vallin, Ewa Christina -Vallin, Knut Folke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wallins Skor Aktiebolag är Vallin, Knut Folke som är född 1927 och har titeln Extern firmatecknare, Vallin, Ewa Christina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Eskil Roger som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Eriksson, Gunborg Elisabet som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.