Aktiebolaget Linneskåpet

Västmanlands län

Information

Bolaget ska driva handel med textilvaror och presentartiklar, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Linneskåpet vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Aktiebolaget Linneskåpet en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 1962-10-03 så skapades Aktiebolaget Linneskåpet och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Linneskåpet har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Linneskåpet är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556084-4846 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sala.

Just nu är Aktiebolaget Linneskåpet Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Linneskåpet så går det att nå dem via telefon på 0224-10646 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Linneskåpet är Eriksson, Anna Kristina som är född 1952 och har titeln VD, Eriksson, Anna Kristina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Mats Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Per Viktor Mattias som är född 1986 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisor, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .