Olle Jonssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Olle Jonssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sala här finns det många olika Aktiebolag. Olle Jonssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Olle Jonssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1970-01-01 och har organisationsnummer 556138-4313.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0224-51150 alternativt besöka eller skicka post till Olle Jonssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag på följande adress Åbyv. 3, 733 91, Sala.

Olle Jonssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Olle Jonssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Jonsson, Jan Håkan som är född 1957 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka verkstadsrörelse, försäljning av verkstads produkter, äga och förvalta fast egendom ävensom driva därmed förenlig verksamhet.