Sala Mäklaren Ulf Lundin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling)

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Aktiebolag som heter Sala Mäklaren Ulf Lundin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling). Det finns flera bolag som liknar Sala Mäklaren Ulf Lundin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sala Mäklaren Ulf Lundin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1979-06-07 så har Sala Mäklaren Ulf Lundin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sala Mäklaren Ulf Lundin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med Sala Mäklaren Ulf Lundin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) så kan man gör det genom att posta ett brev till Rådhusg. 5, 733 30, Sala. Vi ni istället prata med Sala Mäklaren Ulf Lundin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) så kan ni göra det på 0224-13135.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, samt äga och förvalta fastigheter och värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundin, Ulf Oscar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Vivianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Helena Cecilia som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Sala Mäklaren Ulf Lundin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) har 556200-3938 som sitt organisationsnummer.