Arnö Bil Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Arnö Bil Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Arnö Bil Aktiebolag finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arnö Bil Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Arnö Bil Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Arnö Bil Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till SÖRHÖRENDE 108, 730 70, Västerfärnebo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0224-15363.

Sala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Arnö Bil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Arnö Bil Aktiebolag har idag 556204-1367 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Arnö Bil Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bilförsäljning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Arnö Bil Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tuvunger, Bo Alvar Allerth som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnmund, Bernt Olov som är född 1943 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .