ProffPartner AB

Västmanlands län

Information

ProffPartner AB är ett av många företag som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som ProffPartner AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ProffPartner AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

ProffPartner AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1982-03-25. Men sedan 1982-01-01 så har ProffPartner AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fabriksg. 4, 733 39, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ProffPartner AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0224-36770.

Sala arbetar för att företag som ProffPartner AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ProffPartner AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva järnhandels- och byggmaterialrörelse samt uthyrning av maskiner till el-, tele-, data-, vvs- och byggbranscher samt mekaniska verkstäder och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ProffPartner AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ProffPartner AB och det är följande personer, Axelsson, Per Erland som är född 1969 och har titeln VD, Thjömöe, Knut som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsen, Jens Weme som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Axelsson, Per Erland som är född 1969 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för ProffPartner AB är 556216-3542.