Ingenjörsfirman Bernt Nyberg Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Ingenjörsfirman Bernt Nyberg Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ingenjörsfirman Bernt Nyberg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ingenjörsfirman Bernt Nyberg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ingenjörsfirman Bernt Nyberg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-11-02. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ingenjörsfirman Bernt Nyberg Aktiebolag ska trivas.

Ingenjörsfirman Bernt Nyberg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning inom elektronik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ingenjörsfirman Bernt Nyberg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Ingenjörsfirman Bernt Nyberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Ingenjörsfirman Bernt Nyberg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-25250.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ingenjörsfirman Bernt Nyberg Aktiebolag är Nyberg, Bernt Paul Bo som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Maivor Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sahlander, Anny Kristina som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Ingenjörsfirman Bernt Nyberg Aktiebolag har 556222-3338 som sitt organisationsnummer.