Alyose Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556233-7658 är organisationsnummer för företaget Alyose Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alyose Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Alyose Aktiebolag finns i.

Alyose Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-10-04 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alyose Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Alyose Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alyose Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lindblom, Annika Birgitta -Lindblom, Sven Åke Gunnar

Vill ni komma i kontakt med Alyose Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5521148 eller genom brev på följande adress:
Norr Husta, 733 93, Sala

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende förmedling och kontroll av hästar samt försäljning av hästsportartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alyose Aktiebolag och det är Lindblom, Sven Åke Gunnar som är född 1942 och har titeln VD, Lindblom, Sven Åke Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Annika Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Forsberg, Tom Harry Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, Ragnarsson, Lars Erik som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Östervåla Revision AB som är född och har titeln Revisor