Sociala tjänster i Svartådalen Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Sociala tjänster i Svartådalen Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Sociala tjänster i Svartådalen Aktiebolag finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sociala tjänster i Svartådalen Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sociala tjänster i Svartådalen Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sociala tjänster i Svartådalen Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sociala tjänster i Svartådalen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hassmyra Fridhem 152, 730 71, Salbohed men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4126773.

Sala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sociala tjänster i Svartådalen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sociala tjänster i Svartådalen Aktiebolag har idag 556234-3870 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sociala tjänster i Svartådalen Aktiebolag

Bolaget ska utföra utredningsarbete, handledning, utbildning och handläggning på uppdrag från offentlig förvaltning och privata vårdgivare inom den sociala sektorn, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Sociala tjänster i Svartådalen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alexisson Larssen, Birgitt Marie som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larssen, John Stig-Göran som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisor, Dextra Revision AB som är född och har titeln Revisor, .