Revisorsringen Västmanland Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Revisorsringen Västmanland Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som Revisorsringen Västmanland Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Revisorsringen Västmanland Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Revisorsringen Västmanland Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1984-07-23. Men sedan 1985-01-01 så har Revisorsringen Västmanland Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kungsg. 7, 733 30, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Revisorsringen Västmanland Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0224-56716.

Sala arbetar för att bolag som Revisorsringen Västmanland Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Revisorsringen Västmanland Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva revision, redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Revisorsringen Västmanland Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Revisorsringen Västmanland Aktiebolag och det är följande personer, Sahlander, Anny Kristina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Revisorsringen Västmanland Aktiebolag är 556243-8365.