KI Skogsvård Aktiebolag

Västmanlands län

Information

KI Skogsvård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som KI Skogsvård Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KI Skogsvård Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

KI Skogsvård Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1984-10-19. Men sedan 1987-01-01 så har KI Skogsvård Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Verkstadsg. 12, 733 38, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KI Skogsvård Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2494595.

Sala arbetar för att företag som KI Skogsvård Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KI Skogsvård Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra avverkning, röjning och plantering av skog samt äga och förvalta fastigheter. Dessutom skall bolaget kunna sälja båtar och räddningsutrustning.

Firmatecknare för KI Skogsvård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Korhonen, Aila Maria -Korhonen, Jouni Rainer -Korhonen, Rainer Antero.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KI Skogsvård Aktiebolag och det är följande personer, Korhonen, Aila Maria som är född 1938 och har titeln Extern firmatecknare, Korhonen, Rainer Antero som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Korhonen, Jouni Rainer som är född 1961 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för KI Skogsvård Aktiebolag är 556250-9900.